Thursday, November 14, 2019

Torsdag

Var inte på så bra humör när jag gick hem från jobbet idag, trots att jag har tre dagars ledighet framför mig. Orsaken är att jag upplever att mycket blivit sämre efter den nya organisationen. Vi har inga teamledare längre. Och det märks. Det finns alldeles för många med dålig arbetsmoral och nu finns det inga som har koll. Istället för att jobba står man och hänger och snackar. Utan att bry sig om att vi har kö. Sen är vi ett antal som jobbar hela tiden och det är samma människor dag ut och dag in. Det är ju inte bara jag som märker detta. Som tur var blev jag lite gladare igen för jag fick skypa med Dante, jag har lärt honom att kasta slängkyssar. Han har lärt sig fler djurläten, nu kan han låta som en åsna och så kan han säga Hej. Älskade unge.
Nu ska jag njuta av tre sovmorgnar.

2 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Tur att du har Dante som kan göra dig glad när det känns trist. Det verkar inte vara en särskilt lyckad omorganisation på ditt jobb. Men det lär väl märkas i resultatet och så småningom kanske ledningen inser att det måste finnas teamledare.
Kram

ime said...

Jag önskar bara att jag hade möjlighet att träffa Dante oftare.
Frågan är väl hur länge det dröjer innan det går upp för dom som bestämmer att det inte blev bra. När man drivit igenom något som många inte trodde på så blir det lätt prestige av det hela och man ska inte backa.
Kram