Saturday, September 17, 2022

Lördag

 


Igår vaknade jag med migrän, tog alla mediciner jag har och kunde sova bort det. Jag blev alltså inte sjuk men jag måste stanna i sängen. Jag är tacksam för att jag slipper få ett rejält anfall. Veckan har varit ganska tuff, jag fick vara administratör måndag och tisdag, ett halvår sen jag var det sist. Sen jobbade jag hemifrån onsdag-torsdag. Igår kom A till jobbet och lämnade sina saker, tyvärr missade jag henne. Hon är så lycklig över att fått nytt jobb och jag gläds med henne. Vi är ett gäng som ska åka ner till Malmö och gå ut och äta med henne. Så trist när dom slutar som man trivs bäst med.

6 comments:

Znogge said...

Vilken otur med migränen men skönt ändå att du kunde mota Olle i grind. Hoppas att det känns bättre i dag så att du kan njuta av helgen.
Visst är det tråkigt när "fel personer" slutar på arbetsplatsen. Kollegorna betyder mycket och visst kommer man bättre överens med vissa och har mer gemensamt. Trevligt att ni kommer att hålla kontakten och ska gå ut och äta tillsammans. På tisdag kväll ska jag äta med tre av mina gamla kollegor och det ser jag fram emot.

Önskar en fin lördag nu!

Kram

ime said...

Ja jag är lättad att medicinerna hjälper och att jag slipper bli jättesjuk. Jag mår bättre idag.
Vad roligt att ni ska gå ut och äta ihop. Det har varit ett antal som slutat hos oss, en del har gått i tidigare pension och alla verkar trivas jättebra med det.
Kram

Znogge said...

Jag ångrar inte mitt beslut alls kan jag säga så det blev bra! Även om jag hade svårt att bestämma mig minst sagt...

Kram

ime said...

När man väl bestämt sig tror jag inte man ångrar sig, tänk att få styra sina dagar helt och hållet själv.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Vad jobbigt att migränen dyker upp helt oväntat men vad skönt att du med hjälp av medicin kan få ganska lindriga skov. Kanske kommer migränen när det är extra tuffa jobbveckor och det är ju svårt att själv reglera.
Det måste kännas vemodigt att en så bra arbetskamrat slutar samtidigt som du ju är glad för hennes skull. Men det är svårt att ersätta vissa personer.
Kram

ime said...

Ja jag är tacksam att jag slipper bli jättesjuk, men jag har varit trött och yr hela helgen, känns lite ledsamt när man blir sjuk på sin ledighet.
Ja jag kommer att sakna A på jobbet, var det någon jag kunde skratta hejdlöst med så var det hon.
Kram