Sunday, June 10, 2007


Har haft en härlig eftermiddag i Ronneby skärgård. Var hos L vid halv tre-tiden, då hade han sovit klart. Han stod på sin uppfart med fikakorgen redo så vi körde direkt till bryggan där hans föräldrar satt och fikade. Det här var första gången jag skulle få äran att åka i hans båt... var jätteskönt, fantastiskt väder. Vi la till på en liten ö och la oss på en filt. Drack kaffe och bara njöt av livet. Några båtar åkte förbi, både motor- och segelbåtar. Det var så otroligt fridfullt. Några kanadagäss med ungar simmade förbi, på en annan ö gick lite hästar och får och betade. Ser fram emot att få uppleva en natt i båten, att få vakna till kluckande små vågor och fågelsång.
Igår firade vi mammas 80-årsdag hos mej. Det gick bra. Vi var ute och körde en sväng på Listerlandet, Hällevik och Torsö besökte vi. Och gissa vem jag träffade på Torsö? W såklart... har inte träffat honom sen siste augusti, det blev en lång lång kram.
Studentfest i fredags. Trevligt. Otroligt varmt, påminde om min egen studentdag. Trevlig fest hos J och G, god mat, trevligt sällskap. Så det har varit en helt ok helg.
Dagens outfit: Vitt linne med små pärlor på från La Redoute, grå kort kjol från H&M.

No comments: