Saturday, November 27, 2021

Lördag

 


Idag har det varit fullt upp. Började med att fixa naglarna, dom blev julröda. Sen skulle jag ha bil för att storhandla. Den som haft bilen innan mig, jag är ju med i en elbilpool, hade glömt lämna nyckeln. Då får man ringa till bilpoolens support som finns i Göteborg men dom är hjälpsamma och lyckades boka om mig till en annan bil, så fick jag en halvtimme extra utan kostnad. Handlade mat, lite julblommor i form av hyacint och amaryllis. Skulle köpt dammsugarpåsar men det är en djungel att hitta rätt påsar men eftersom jag hade extra tid hann jag köra dit jag köpt dammsugaren så jag fick rätt påsar. Efter att jag lämnat av allt hemma gick jag lite på stan, inget mysväder precis, regn och 2 grader. Jag var på Cervera, jag hade fått ett mail att eftersom det var 4 år sedan jag gick med i deras klubb kunde jag välja en vas för 200 kr. Jag köpte nog en julklapp där för 4 år sen och har, vad jag kan minnas, inte handlat där sen dess, så det var ju en generös gåva till en så dålig kund som jag är. Jag valde en vas från House Doctor och la till 49 kr. Så köpte jag en Bergs potter kruka som jag har en hyacint i. Det var 25% rabatt och så hade jag 50 kr som rabatt för att jag fyllt år. Det kändes som Cervera gjorde en förlustaffär på mig. Nu har jag tagit fram julstjärna och ljusstakar. Har svårt att fatta att det är 1a advent imorgon. Vad hände med hösten?

Tilda som jag var så orolig för förra helgen har piggnat på sig, hon äter igen och springer omkring. Så otroligt skönt. Vill ju ha mina katter pigga så länge som möjligt. Jag har varit på kontoret två dagar och så slut man är när man kommer hem. 

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad bra att du fick så bra service från bilpolen så att du fick lite extra tid. Du gjorde verkligen fynd på cervera. När man får så bra erbjudanden så måste man passa på :D Jag handlade på cervera senast för sju år sedan men inte har jag fått något fint erbjudande. Det är nog lite för lång tid sedan jag köpte något.
Det måste kännas otroligt skönt att din fina kisse mår bättre nu. Jag håller tummarna för att det håller i sig.
Kram

ime said...

Jag fattar egentligen inte hur jag kunde få så fina erbjudanden på Cervera, jag har inte handlat mycket där. Men det var en trevlig överraskning.
Min lilla Tilda är den mest kärleksfulla katt jag haft, är glad för varje dag hon verkar må bra.
Kram

znogge said...

Så skönt att det löste sig med bilen så att du kunde uträtta dina ärenden. Det var verkligen en generös gåva från Cervera.
Vilken tur att Tilda är piggare igen för man vill ju att fyrbenta vänner ska må bra och finnas med länge.

Kram och god 1:a advent!

ime said...

Ja jag blev glad att det löste sig med bilen, går inte att storhandla utan bil.
Jag är väldigt tacksam att Tilda piggnade på sig, samtidigt får man vara beredd eftersom båda katterna har en hög ålder, jag försöker undvika att tänka på det.
Kram och detsamma till dig