Thursday, October 10, 2024

Torsdag

 


När man jobbar hemifrån får man mysa till det lite.

Alltså, det är måndag och sen... är det fredag. Tiden bara rusar, jag hänger inte med. Snart mitten på oktober. Idag har jag ett lite senare pass, kunde sova längre, halv åtta är en bättre tid för mig att gå upp än halv sex. Gick till bagaren och köpte nybakade frallor. J har varit här några dagar eftersom han jobbar på tingsrätten. Trevligt med sällskap. Det skulle komma en storm så min chef tyckte vi skulle jobba hemifrån, men det har inte varit någon speciell blåst. Åker nog till kontoret imorgon, min chef ville att jag skulle vara med på en intervju, det ska anställas några till. Just nu tycker jag mycket funkar bra i gruppen. Vi har en ganska glad och bra stämning.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Några tända ljus gör mycket för stämningen och det är nog lättare att få det mysigt när man jobbar hemifrån. Skönt att det inte blev så illa med blåsten som befarat. Det finns ju de som råkade mycket värre ut.
Trevligt med sällskap av sonen och ett bra arrangemang för er båda.
Jag blir så glad när jag läser att stämningen på jobbet har förändrats och blivit så bra :D Hoppas det fortsätter så.
Kram

ime said...

Ja jag försöker göra det lite mysigt på mitt hemmakontor i köket 😊
Det har verkligen blivit bättre på mitt jobb och det är jag glad för. Nya människor har börjat som jag känner gemenskap med.
Kram

Znogge said...

Så mysigt det ser ut och några tända ljus gör verkligen stor skillnad. Det måste kännas bra att kunna jobba hemifrån vissa dagar. Sedan var det perfekt att inte behöva gå upp så tidigt.
Trevligt att stämningen i gruppen känns bra. Perfekt att du kan vara med på intervjuerna. Hoppas det blir en fortsatt god anda.
Kram och god kväll!

ime said...

Ja det är mysigt med levande ljus. Jag kunde inte ha det när jag hade katterna och jobbade hemifrån för dom skulle ju hela tiden hoppa upp på bordet.
Kram