Sunday, September 23, 2012


Har tvättstugan mellan kl 12 och 16 idag, en dum tid, man blir lite upplåst. Annars hade jag gärna velat komma ut lite i naturen idag. Kan sakna närheteten till skog och hav från när jag bodde i Sölvesborg.
Men ikväll ska jag och S gå på bio, vi ska se Palme-dokumentären. Ska bli intressant.
Tänker på kommande veckan på jobbet, jag har så extremt mycket att göra. Måste försöka hitta ett sätt att tackla det, det är inte bra att känna sig så uppstressad som jag gör, jag får så ont i axlar och nacke och bara kraschar i soffan när jag kommer hem. Jag vet bara inte hur. Anar att det har lite med vana att göra, det är länge sen jag var i tidningsbranschen. Nu är jag ny igen och har inte hunnit greppa min kundstock än, känns som jag bara hoppar från grej till grej, har liksom inget samlat grepp. Vill inte heller tänka på jobbet när jag är ledig.

2 comments:

Renée said...

Låter inget vidare att du blir så stressad... Kom ihåg att stress är något vi skapar själva, alltså kan man jobba utan att stressa! Själv har jag väldigt hög stress-tröskel, blir sällan stressad av just jobb. Jag blir mer stressad av annat, typ om det handlar om mina djur eller mitt barn. Jag hoppas att du kan hitta något sätt att tackla stressen... Meditera?

ime said...

Ja meditera eller yoga är saker jag funderat på. När jag jobbade på IKEA hade vi en massagestol man kunde gå och sätta sig i, det är också ett sätt att stressa av.