Friday, September 28, 2012


Har varit en speciell dag idag, många olika saker har hänt. Vi hade vårt traditionella fredagsmöte som inleddes med att jag blev utsedd till veckans talang. Det är lite fjantigt i mina ögon, vi är fem säljare, det känns som det rullar och att det liksom var min tur denna gång. Vinsten är en trisslott. Sen brakade h-et löst, inget samband med min vinst... utan lite nya regler som presenterades och det var inte populärt. Allt har liksom bara eskalerat med vår nya ledare och nu är det nog dags att ta tag i det. Mitt råd har hela tiden varit att ta hjälp utifrån, det känns som att allt kört fast och det bara är taggar utåt hela tiden och det är jobbigt. Nu får vi se hur detta slutar.
På lunchen träffade jag A, vi kom på att det var hela tre år sen vi träffades, vi har ju pratat i telefon emellan. Men när man träffar honom är det bara att ta upp samtalet där vi slutade sist och jag gillar verkligen honom.
På eftermiddagen hade jag ett trevligt kundbesök, ytterligare ett slott och på det här bodde faktiskt min kund men anledningen till att vi träffades var att dom driver en restaurang där men bor på ovanvåningen. Min första fråga var om det spökar där och det sa hon att 90% brukar fråga och JA, det spökar faktiskt. Hon var väldigt trevlig och jag fick en liten rundtur där, jättemysigt och lite lagom stort slott!

No comments: