Saturday, October 06, 2012


Veckorna bara rusar iväg men när det blir helg vill man plötsligt att tiden ska gå riktigt s-a-k-t-a. Dricker mitt kaffe och sen ska jag gå in i duschen för att senare köra ner till Lund, hämta upp lilla S och så åker vi till Malmö för att strosa runt lite och äta lite gott. Jag vill verkligen göra något roligt på helgen när jag är helt ledig så det inte bara är jobb i mitt liv. Har fått ett livstecken från J också, har inte fått svar på mina mail och inga blogginlägg från honom på ett tag, men idag kom det några rader att han haft sjukt mycket att göra och varit så trött på kvällarna att han inte orkat skriva. Så det var ju skönt, jag får nog försöka vänja mig vid att det kan gå några dagar utan att man hör något ifrån honom.

2 comments:

Renée said...

Vad kul att bara vara ledig och göra roliga saker, kan bli lite avundsjuk på folk som gör roliga saker... Men jag orkar inte göra så mycket ändå så det kvittar egentligen... Hoppas ni får riktigt mysigt i helgen!

ime said...

Tack, helgen har i alla fall börjat bra. Lite sorgligt att du inte orkar göra så mycket, men jag önskar dig en riktigt bra helg ändå.