Wednesday, September 26, 2018

Höst

Idag är det höstlikt ute. Blåst och regn. Det är faktiskt oktober nästa vecka, fattar inte var tiden tar vägen. Imorgon ska jag vara ledig, skönt med sovmorgon efter att ha gått upp kl 4 idag.
Igår fick jag ett mail med ett betyg från min tid i butiken, författat av regionschefen. Började faktiskt skratta. Skicka ett betyg nära ett halvår efter jag slutat!? Jag bad aldrig om något, ville inte att butikschefen skulle skriva något. Men jag fick jättefina omdömen, synd bara att man aldrig kände av att man var duktig när man jobbade där.

4 comments:

znogge said...

Usch ja, så blåsigt och råkallt det är i dag. Många år har det varit ganska så milt en bit in i oktober här men så lär det inte bli i år. Men med den gångna sommaren i åtanke ska vi inte klaga.

Bättre sent än aldrig ;-) Betyget kan vara bra att ha. Synd bara att berömmet inte gavs när du arbetade där.Det hade garanterat uppskattats mer men det finns många märkliga chefer tyvärr.

Kram och ha en bra kväll!

ime said...

Det kan ju bli fler fina dagar framöver, får vi hoppas.
Ja det är alltid bra med betyg från arbetsgivare, man vet aldrig när man kan få nytta av det.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Hoppas du har en skön ledig dag med lite bättre väder idag :)
Man kan ju undra vem som har skrivit det betyget. Kanske någon annan än din chef som har fått höra omdömen från dina arbetskamrater. Men det är jättekul att du fick en bra och rättvis bedömning oavsett vem som skrev det :D
Kram

ime said...

Ja det har varit skönt att vara ledig trots att många saker är inplanerade eftersom jag jobbar i helgen.
Det var regionschefen som skrivit betyget, alltså chefen över min chef. Det kändes bra att få ett fint betyg, även om jag aldrig kände någon uppskattning under de tre åren jag jobbade där.
Kram