Thursday, September 20, 2018

Snart helg

Snart är denna monstervecka över. Ska bara gå upp sådär halv fem imorgon bitti med. Sen är det ledig helg. Är lite sugen på att gå på bio, vill se filmen om Astrid Lindgren som ung, men jag hinner nog inte denna helgen.
Det ska börja tre nya på jobbet och igår frågade min teamledare om jag ville ta hand om en av dom. Jag blev såklart smickrad och sa ja. Vi fick ju sex veckors utbildning men dessa ska få 8 dagar och sen ska dom få lära sig allt från oss tre. Jobba samma tider som vi och fråga oss om allt. Vi är verkligen i behov av fler timanställda så jag hoppas det blir bra.

6 comments:

znogge said...

Vilket förtroende och det visar att din teamledare ser dina förmågor. Så skönt för er att ni fick så pass lång upplärningstid för det betyder mycket. Uthärda nu fredagen och sedan är ledigheten här.Så tänker jag efter denna vecka!

Kram

ime said...

Ja jag blev jätteglad när hon frågade!
Ja vi får uthärda morgondagen med sen är det helg.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag blev kvar länge vid bilden. Sååå fin. Den bilden sparar jag i hjärnan :)
Ta åt dig rejält av det förtroende ledningen visar dig. Du har visat att du har arbetsmoral, fallenhet för jobbet och allt annat som behövs så de litar på dig. Måste kännas väldigt bra :D
Hoppas att de nya snart kommer in i jobbet och kan avlasta er andra.
Kram

ime said...

Javisst är bilden härlig 😀 jag älskar alla djur!
Ja jag blev glad att min teamledare sa att jag skulle lära den nya tjejen allt jag kan, vi är ju ganska många så det är roligt att vara en av de tre som blev utvald till detta. Ja vi hoppas verkligen att det blir bra för vi behöver avlastning.
Kram

znogge said...

Nu är den äntligen här så soffan är bokad ;-)

Kram och ha en skön kväll!

ime said...

Ja soffan är min bästa vän 😁
Kram och detsamma till dig