Saturday, May 04, 2019

Ledig helg

Det är underbart skönt med ledig helg och inga planer. Jag tycker inte om att vara inbokad och upptagen på min lediga helg. Självklart är det roligt att träffa andra människor och göra saker ihop men jag har stort behov av lediga tomma helger också. Jag ska gå upp på stan och få naglar fixade, köpa en hårprodukt på Lyko. Skicka lite varor, kläder jag lagt ut på Tradera. Ska snart göra en garderobsrensning, ska göra tre högar, sälja, skänka och slänga. Provade med fem plagg på Tradera och alla såldes. Det blev riktiga klipp för dom som köpte, jag tjänar väldigt lite på det, egentligen mest en massa jobb. Men tyckte det kunde vara kul att testa. För ett antal år sen sålde jag rätt mycket, gillade Odd Molly och då fick man ju bra betalt för plaggen när man tröttnat på dom.
Ute är det svinkallt, var tog våren vägen? Allt blommar för fullt men det är jättekallt. Jag knipsade av en kvist med körsbärsblommor igår, satte i en vas men det var fler än jag som gillade dom. Zelda hade dragit upp kvisten så den låg vid sidan om vasen i morse.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Du kan nog behöva någon helt oplanerad helg ibland och det verkar som om du har ganska en skön och trevlig helg i ett lugnt tempo. Kylan kom och tog över men jag försöker tänka på de härliga vårveckor vi redan har haft och att det snart kommer mer av den varan :)
Synd att din fina kvist blev en leksak men man kan ju inte bli arg på sina små älsklingar för att de också gillar fina blommor :D
Kram

ime said...

Ja jag känner ett väldigt behov av en helg i lugnt tempo, jag har ju inte två dagars sammanhängande ledighet varje vecka.
Nej jag blir aldrig arg på mina små älsklingar. 😊
Kram

Znogge said...

Visst är det skönt att ha oplanerade ledigheter. Då känner man verkligen att man är just lös och ledig och det behövs!

Kram och trevlig söndag!

ime said...

Ja jag har haft en del att göra, men man kan ta det i sin egen takt. Hatar att stressa när jag är ledig.
Kram och detsamma till dig