Wednesday, May 01, 2019

Ljuvlig valborg

Jag firade Valborg på den mest ljuvliga plats man kan tänka sig, på Torsö utanför Sölvesborg. Först åt vi god mat hos E och sen tog vi en promenad genom bokskogen, skir ljusgrön är den nu, sen längs havet. Det var alldeles vindstilla, soligt och ljummet. Luften var alldeles klar och det var fullt av blommande natur. Livet kan inte bli så mycket bättre. Tänk att få bo så, att komma hem efter en kanske jobbig dag på jobbet och ha den naturen inpå sig, snacka om att kunna rensa tankarna.
Jag hade hyrt en bil och tänkte först gå lite i Sölvesborg men när jag kom dit strax efter fyra var allt igenbommat, blev lite förvånad att dom stängde så tidigt. Så jag åkte till Mjällby och köpte lite blommor och ett par byxor på Kappahl. Idag jobbar jag. Tänk att det redan är första maj.

4 comments:

Znogge said...

Vilken härlig Valborgsmässoafton! Visst är det fantastiskt att ha naturen inpå sig så men ibland kan jag längta efter lite mer stadsliv.

Kram och ha en härlig 1:a maj även om den innebär arbete.

ime said...

Ja jag både bor och jobbar i stan så för mig är det ovanligt att vistas på landet!
Kram och tack!

ibod11 - Ingrid said...

Att under en promenad få gå genom både en vitsippsfylld bokskog och längs med havet, det låter helt underbart. Där kan alla sinnen må bra och stressen kan försvinna för ett tag. Landet är avlångt och naturen väldigt varierande i olika delar men vi har ett fantastiskt vackert land :D
Kram

ime said...

Ja detta är rena sagonaturen, min väninna bor så himla fint och ser även havet från sitt hus. Det var min favoritstrand när jag bodde i Sölvesborg.
Kram