Sunday, August 30, 2020

Japan-längtan

 


Ibland längtar jag efter att få besöka det underbara landet igen. Två gånger har jag varit där, 2015 och 2017. I oktober båda gångerna. Så jag förknippar denna tiden på året med att längta dit. Ibland tittar jag på foton och minns allt fantastiskt jag fått se och uppleva. Hoppas få komma dit åtminstone en gång till i mitt liv.

Imorgon är det dags att jobba igen efter en veckas ledighet. Jag trivs på jobbet, det enda jag inte ser fram emot är att klockan ringer 5. Jag har flex så jag kan börja lite senare om jag vill men jag tycker det är skönt att komma hem i tid, dessutom är där mer att ta itu med på morgonen än på eftermiddagen. Hoppas det kan vara sensommar ett tag till.

7 comments:

Från Glam till Damm said...

Ja, underbara land! Jag förstår din längtan. Haha...precis där har jag också stått och varit med på bild framför det gyllene templet.

Stor kram och ha det gott!

Anneli

ime said...

Ja du har ju haft lyckan att få bo där! Visst är Kyoto fint!
Kram till dig

Znogge said...

Jag kan tänka mig att det är ett mycket intressant land att besöka så självklart ska du satsa på en resa dit igen. Bara tiderna blir normala igen...

Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag hoppas verkligen att du ska få komma dit igen och se allt fint du har sett och även en del nytt. Jag tänkte på din son när jag hörde att det är på förslag att det ska bli två högskoleprov i vår (tror jag att de sa). Kanske något för honom att komma hem till Sverige för.
Kram

ime said...

Znogge: det lär nog dröja innan det eventuellt blir ett tredje besök, men man kan ju alltid drömma.
Kram

ime said...

Ingrid: min son kommer hem i oktober, vi får se hur det blir med hans planer, kommer nog att berätta mer när jag kan.
Kram

Theresa williams said...
This comment has been removed by a blog administrator.