Saturday, October 05, 2024

En oplanerad helg

 


Mina kollegor är lite roliga, denna lappen satte en upp på min plats, en av mina arbetsuppgifter är att betala ut taxikvitton och att jag gillar små taxar är ingen hemlighet.

En oplanerad helg väntar. E skulle egentligen ha kommit, vi skulle gått på stan, ätit lite, men hon blev förkyld. Jag tycker det är helt ok att inte ha något planerat, jag är trött efter veckan med förkylning i kroppen. Jag sov ut idag och nu har jag planerat att gå till biblioteket. Det har varit jobbigt att gå upp på morgnarna denna veckan. När jag sen jobbat hemifrån några dagar blir det ännu svårare att ge mig av. Det har varit jättekallt på morgnarna, igår morse hade jag till och med vantar på mig. Det blev ingen lagom övergång till kallare väder, det gick från bara ben till jättemycket kläder på en gång.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

En både kul och klurig skylt och den passar ju väldigt bra hos dig :D
Lite synd att planerna sprack men som du säger så kan det vara skönt att bara göra det man känner för utan krav på något. Ett besök på biblioteket låter som en lagom aktivitet. Du behöver nog lite återhämtning. Det gick snabbt med årstidsbytet men kanske inte lika snabbt här. Men du får tänka tillbaka på den långa sommaren och hoppas på att det blir fint nästa sommar också.
Kram

Znogge said...

Vilken kul och passande bild som passar perfekt hos dig.
Det var otur att era planer gick i stöpet men med tanke på att du varit krasslig i veckan så var det kanske rätt helg att det skulle bli så. Ni får ta igen det när ni båda är pigga igen.
Här blev det kallt över en natt tyckte jag och i morse hade vi till och med lite frost. Det är ovanligt tidigt så jag hoppas att det inte lägger ribban för vintern.

Önskar en fortsatt fin lördag!
Kram

ime said...

Ja den lilla taxen är jättesöt 😊
Jag känner mig fortfarande trött och har lite värk i kroppen som jag lätt får vid förkylningar så det är skönt att bara ta det lugnt idag.
Sommaren är min favoritårstid men nu dröjer det tills man får uppleva den igen.
Kram

ime said...

Visst är bilden fin!
Jag tycker det är skönt att få vila denna helgen, känner fortfarande av förkylningen.
Höst och frost kom supersnabbt, hoppas det ändå kan bli lite fina soliga dagar.
Önskar dig detsamma!
Kram

Hannas krypin said...

Tycker bilden passar väldigt bra in med tanke på dina arbetsuppgifter och att du gillar taxar. Låter skönt med en oplanerad helg om du inte känner dig helt hundra.

ime said...

Ja visst är bilden fin!
Väldigt skönt med oplanerad helg, jag gillar att hitta på saker men ibland får man helt enkelt vila.