Thursday, September 20, 2012


När min klocka ringer på morgonen hoppar alltid lilla Svala upp i min säng, hon blir så glad att jag äntligen vaknar. Sen är det fullt bus, idag kom hon som skjuten ur en raket när jag duschat klart, hon var på väg ner i badkaret men lyckades på nåt vis fastna i duschdraperiet så hon blev hängandes utanför badkaret, jag fick hjälpa henne loss.... och under tiden hör jag hur dom andra katterna far runt som tokiga i lägenheten. Det är oftast fullt ös på morgnar och på kvällar, i gryning och skymning. Det sägs att katterna jagar då i det fria och det gör dom verkligen i min lägenhet, fast dom jagar varandra och inte föda. Men dom är för härliga, verligen en vitamininjektion.

2 comments:

Renée said...

Buddha är oftast vaken jämt tycker jag, fast från klockan tolv och fram till sju är bägge oftast utslagna! Tur de är det, skulle de springa som dårar jämt skulle man bli tokig!

ime said...

Haha.... ja, dom sover ju väldigt mycket men då är jag oftast iväg, men man märker det på helgerna. Ja, hade dom farit runt likadant hela dagarna hade man nog inte tyckt det var så charmigt längre.