Wednesday, September 06, 2023

Onsdag

 Jag har jobbat hemifrån i veckan, har en förkylning, är inte jättesjuk men jag får sån hemsk hosta, mest på nätter och morgnar. Skönt att slippa släpa sig iväg och så är det väl bra om man kan låta bli att smitta andra. Jag går iväg på morgonen och köper nybakta frukostfrallor, det är sånt ljuvligt väder och jag bor så himla bra som har allt runt kvarteret i princip.

Nu är det många tv-program om Kungen som firar 50 år på tronen. Jag tycker det är jätteintressant att få se livet runt omkring,  alla traditioner. Det handlar om vår historia och jag tycker det är spännande. Kanske något som kommer med åldern för jag kan inte säga att jag varit så intresserad av historia tidigare. Men att se bilder på Gustav V och vår gamle kung tillsammans med vår nuvarande är lite hisnande. 

4 comments:

znogge said...

Vilken otur att du åkt på en förkylning men skönt att det inte är alltför illa i varje fall. Det måste i alla fall vara skönt att kunna arbeta hemifrån. Dels är det skönt för egen del, dels finns det ingen anledning att smitta ner andra.

Jag tycker att historia är väldigt intressant och har alltid tyckt det. Ändå har jag inte sett något av programmen så här får jag ta mig i kragen.

Hoppas du känner dig pigg snart igen och att hostan försvinner.

Kram och krya på!

ime said...

Ja det är jätteskönt att ha alternativet att jobba hemifrån, tydligen är vi ett helt gäng som är förkylda så fler än jag jobbar hemifrån.
Ja kolla in programmen, dom är väldigt intressanta. Finns både på svt play och tv4 play.
Tack!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är nog både klokt och skönt att jobba hemifrån när du inte mår riktigt bra. Hosta är jättejobbigt och ska man dessutom känna att man kanske stör andra så blir det ännu jobbigare. Hoppas du blir bättre snart. Färska frukostfrallor låter supergott.
Jag har inte heller varit historaintresserad och är inte särskilt intresserad nu heller. Kanske borde jag titta på den här serien men än så länge har jag inte känt mig lockad. Jag missar förmodligen en del och kanske tittar jag vid ett senare tillfälle.
Kram

ime said...

Ja jag har ju lätt för att få jobbig hosta när jag blir förkyld. Blir ju trött av detta så skönt att slippa åka iväg.
Man ska titta på det man är intresserad av, så titta bara om du känner för det 😊
Kram