Saturday, November 24, 2018

Ledig helg

Skönt med en ledig helg och ännu skönare när jag läser att all tågtrafik ligger nere till staden där jag jobbar. Ett godståg har rivit ner en kontaktledning. Hur kan det gå till? Inget jag behöver fundera på eftersom jag bara ska vara hemma i helgen.
Igår fyndade jag dock tågbiljetter till Stockholm i januari, åker upp sista helgen. 320 kr tur och retur var SJ:s Black Friday-erbjudande, kändes toppen att lyckas få tag i dom biljetterna. Man har ju fått mail och sms i mängder om alla erbjudanden. Gäller att vara lite kall och bara nappa på det man verkligen vill ha.
Sist jag mätte mitt blodtryck fick jag faktiskt godkänt, har haft en telefontid med läkaren. Jag ska mäta igen i februari och hoppas det håller sig i schack så jag slipper medicin.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ibland har man tur och nu var det din tur. Både ledig helg när tågen strular och att du lyckades få så billiga tågbiljetter :D
Kram

ime said...

Ja... Det var tur att slippa ge sig av idag. Och så har jag ett besök i Stockholm att se fram emot.
Kram

Från Glam till Damm said...

Hoppas du har en härlig ledig lördag! Jamen det var ett toppenpris på biljett t.o.r Stockholm och så härligt att ha något att se fram emot. Jag önskar dig en fortsatt underbar lördagskväll!
Kramen, Anneli

ime said...

Ja jag har haft en skön avkopplande lördag. Visst var det ett toppenpris på tågbiljetterna! Önskar dig också en underbar lördagskväll!
Kram

Znooge said...

Grattis till förmånliga biljetter så jag förstår att du slog till! Själv flyger jag alltid upp vilket också brukar vara prisvärt men inte så billigt.

Kram och god söndag!

ime said...

Jag flög också oftast till Stockholm när jag bodde i Blekinge, då fyndade jag flygbiljetter. Nu försöker jag tänka lite på miljön plus att flygbiljetterms nu är mycket dyrare.
Kram och detsamma till dig