Friday, August 18, 2023

Fredag

 


Ja då har jag överlevt första jobbveckan. Var på kontoret tre dagar och det var faktiskt trevligt att träffa kollegor. Som tidigare år känns semestern väldigt avlägsen när man börjat jobba. Det har ju varit bättre väder i veckan och det är ju härligt med sensommar. Igår fick jag dock gå hem tidigare, hade sån värk i muskler och leder. Idag känns det lite bättre. Efter jag bröt foten hade jag mycket värk, tror jag spände mig när jag gick med kryckor, jag kunde vakna på morgonen och ha jätteont i höfter och lår. Men det har ju gått över så varför jag har ont nu vet jag inte riktigt. 

Imorgon åker Dante med föräldrar till Italien. Lite avundsjuk är jag allt, hoppas det inte blir för varmt.

4 comments:

znogge said...

Ibland får man inte någon förklaring till varför man har ont. Hoppas i alla fall att värken är snabbt övergående. Kanske sitter du inte bra när du är på jobbet?

Så härligt det låter med en tur till Italien för den lilla familjen. De får det säkert jätte bra!

Kram och god fredag!

ime said...

Jag sitter nog bättre på jobbet än när jag jobbar hemifrån. Kanske har det med biverkningar av blodtrycksmedicinen att göra, har ökat på den eftersom jag av misstag ätit för låg dos.
Dante tycker det ska bli jättespännande med Italienresan!
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Du kanske omedvetet har spänt dig de här dagarna eller kanske använt muskler som har varit oanvända en tid. Inte lätt att veta men jag hoppas att det går över snabbt.
Härligt med en resa till Italien. Jag förstår att du gärna hade följt med men du får kanske njuta av deras bilder och berättelser senare. Det är inte heller så dumt.
Kram

ime said...

Ja det är inye omöjligt att jag spänt mig, framför allt att kunna ta mig ur sängen 5.30, har sovit dåligt alltså. Jag har ju haft sovmorgnar i tre veckor.
Jag hoppas få mycket bilder från Italien 😊
Kram