Thursday, January 04, 2024

Tacksam

 Jag är evigt tacksam att jag slipper ge mig ut i det här vädret. Jag har suttit tryggt hemifrån i två dagar och jobbat. Snön och blåsten har gjort det kaosartat i trafiken och det drabbar såklart våra kunder också. Idag har det varit skarpt läge, trafikverket och räddningstjänst har ju gått ut och varnat för att ge sig ut. En del av våra kunder har viktiga medicinska behandlingar som måste utföras och det finns ju alternativa vägar att köra, E22:an ska man undvika för det är ju där tusentals fordon suttit fast. Vägen har ju varit helt avstängd. De man pratat med idag har varit vettiga och sansade och då funkar det bra. Man kan ju faktiskt inte skylla vädret på oss även om en del kunder tycker vi är ansvariga för allt i hela samhället.

Imorgon har jag tagit en semesterdag, ska sova ut och har lite ärenden på stan. Sen måste jag börja jobba hela veckor igen, kan inte nalla mer på de nya semesterdagarna.

2 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det blev kanske en bättre dag än väntat med tanke på väder och krångel med trafik. Kunder som förstår att det är lite klurigt att ta sig fram och som är trevliga gör nog en dag som den här ganska bra. Skönt att du slapp ge dig ut i snöovädret. Jag är glad att jag bor här där vi inte alls har haft samma problem utan har kunnat njuta av fin vinter.
Se till att njuta av din semesterdag och jag hoppas att vädret lugnar ner sig betydligt.
Kram

ime said...

Ja det kändes som stor förståelse igår från kunderna och det var skönt. Idag är det 18 minusgrader!! Jag behöver ge mig ut men det lockar mig inte. Sån här vinter vill jag verkligen inte ha.
Kram