Tuesday, April 10, 2012


Jobb hela dagen igår i Ronneby, trevligt, men tyvärr är inte mina migränkänslor borta riktigt. Gick liksom på vilja igår och alvedon, var inte så dålig att jag behövde ta till det stora artilleriet. Men kände av det på kvällen, chansade och lät bli medicinen och hoppades på att det skulle gå över. Känner mej aningen bättre idag men känslorna sitter kvar och idag skulle jag träffat Å och tagit en fika. Påminner om förra året när jag åkte till Stockholm i april, hade också såna här känslor tre-fyra dagar och fick sen ett riktigt anfall. Känns som jag hellre vill ha det och sen bli av med skiten men jag kan ju inte välja. Idag har S åkt tillbaka till Lund, jag får försöka ta mig ner när jag mår bättre och träffa både henne och J.

2 comments:

Renée said...

Min mor (som hade migrän) tyckte det var lika bra att "ta" ett anfall för annars sköt hon bara upp det hela. Min mor hade migrän två ggr i månaden så länge hon hade mens, en gång vid mensen och en gång vid ägglossning. Numera är hon för gammal för mens och därmed migrän-fri! Det bästa med att bli gammal enligt henne!
Hoppas du får bukt med eländet...

ime said...

Ja tyvärr hittar jag inget hormonsamband med min migrän. Jag har ju också rätt långa perioder då jag är helt fri från eländet men när det väl kommer blir det ofta flera anfall på rad.