Saturday, February 03, 2018

Lördag

Det har snöat här, ca 1 cm och sen frusit på det och det är jättedålig halkbekämpning på trottoarer, jag skulle gå upp på stan men jag halkade två gånger så jag ändrade mig och gick bara till matbutiken som ligger närmare. Det är så lätt att bryta en arm eller något och det känner jag inte för. I Skåne ligger ju inte snön vackert, det töar och fryser om vartannat och jag skulle helst vilja vara utan det. Plusgrader är bäst.
Har inga direkta planer denna lediga helg, har städat lite. Tycker mest det är skönt att njuta av ledighet. Jag drömmer så konstiga drömmar, drömmer ofta om mitt tidigare hus i Sölvesborg. Att jag köper tillbaka det eller att jag fortfarande bor där. Undrar varför det huset spökar så mycket för mig?

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Nej, fy för halka! Var försiktig när du måste ut.
Passa på att ha en riktigt skön och lugn helg då du pysslar om dig själv. Det behövs emellanåt :D
Kram

ime said...

Ja det får bli en innehelg 😮
Kram

znogge said...

Jag drömmer ofta att vi har sålt vårt hus och det är en mardröm. Husse vill flytta till lägenhet men jag är nog inte där än...Halkan är förrädisk. Jag trillade för ett par år sedan och det var rena turen att handleden inte gick åt skogen...

Kram

ime said...

Ja det är svårt det där med hus/lägenhet. Jag ångrar inte att jag sålde, det var för mycket jobb som ensam men jag älskade verkligen det huset.
Ja man borde kanske skaffa broddar.
Kram