Thursday, February 22, 2018

Torsdag

Ledig idag, det behövs för jag har jobbat sex dagar på raken, om man ska räkna mötet vi hade förra veckan. Har lite saker att ta itu med idag, det är lite kallt ute men det är blå himmel och solsken och det är ju skönt. Nu är det en månad kvar tills jag ska säga upp mig och två månader kvar att jobba. Imorgon är bara en kort dag, tre timmar och sen ska jag gå ut och äta med favoritdamerna. Sen har jag ledigt ända till nästa fredag eftersom jag då jobbar helgen och alla mina timmar går åt till det. Nu har jag lite saker inplanerade den veckan, men det är ju alldeles för länge att vara ledig. Men om några månader blir det ändring på den saken, då kommer jag att jobba heltid igen.

4 comments:

znogge said...

Även om du jobbar helgen så borde du få jobba mer i veckan. Man kan väl inte tänka att timmarna går åt till helgen. Verkar rena snurren. Tur att du ska byta arbetsplats i alla fall.

Kram och njut av den lediga dagen!

ime said...

Ja det är rena snurren och jag ser fram emot att byta jobb och att det blir ordning och reda.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det verkar tyvärr som om du får vänta på riktig vår ett tag till. Du kanske får fira vårens ankomst samtidigt som du säger upp dig. Allt blir bättre längre fram :)
Kram

ime said...

Ja jag ska säga upp mig samma dag det är vårdagjämning så sen kan allt bara bli bättre 😀
Kram