Sunday, April 07, 2024

ABBA håller än

 


Såg ni hyllningen av ABBA igår? Tänk att deras musik håller än, de är precis lika bra som när man lyssnade på dom när låtarna släpptes.  Jag var ju 10 när dom vann Eurovision och såg det hela, tänk om man vetat då att man skulle se en hyllningsgala 50 år senare.

Igår planterade jag penséer på balkongen, jag brukar vara tidigare med det men har inte hunnit. Nu är det verkligen varmt, 17-18 grader! Så jag klagar inte.

Imorgon jobbar jag hemifrån, resten av veckan på kontoret. Veckorna går så otroligt fort. I maj är det lite ledigheter igen, jag har tagit lite ledigt vid Kristi himmelsfärd. Känns som man bara räknar ner till ledigheter. 

6 comments:

Ingrid said...

Penséer är så fina :D
Ja, ABBA håller än och för min egen del uppskattar jag dem mer nu än jag gjorde som barn/tonåring. Det var min lillasyster som var vår familjs största fan. Men jag lärde mig att gilla dem och nu stämmer jag in i hyllningarna. Konserten var väldigt bra, förutom några få artister som antingen var för nervösa för att sjunga bra eller helt enkelt inte var duktiga sångare. Då skämdes jag lite när jag tänkte på alla internationella fans som måste ha undrat om vi inte kan bättre här. Men det uppvägdes av att många andra var jätteduktiga och bra :D
Veckorna springer fram men vad skönt att du har ledigheter att se fram emot. Då brukar det kännas bättre :D
Kram

ime said...

Jag har alltid gillat ABBA. Jag skrattar lite åt proggarna som inte gillade dom och inte tycker musik ska vara kommersiellt. Albin Lee Meldau och Molly Sandén var bäst tycker jag, men även de som gjorde låtarna lite mer jazziga.
Ja jag räknar hela tiden ner till ledighet, sommarsemestern är klar också.
Kram

Znogge said...

Ja, det såg vi. Abbas musik står sig verkligen i längden och tänk vad de har åstadkommit. Så stora världsartister! Dock tyckte jag inte att alla artister sjöng jättebra men musiken är en skatt.

Så fint att äntligen kunna plantera penséer för då är det vår!

Skönt för dig att kunna jobba hemifrån en dag och slippa att ge dig i väg. Speciellt i anslutning till helgen måste det kännas skönt. Tiden går fort nu ja och snart hägrar semestrarna.

Önskar en fin söndagskväll!

Kram

ime said...

Ja Abbas musik känns faktiskt odödlig. Allas prestation var väl inte jättebra men så dåligt som en del rescesenter tycker det var håller jag inte med om.
Ja det känns bra att kunna jobba lite hemifrån.
Kram och detsamma till dig!

Bosse Lidén said...

Deras musik tycks överleva alla nya trender. Minns att jag var populär den månaden, sommaren 1974, när jag var på språk och tennisresa i Eastbourne. Helst när vi gick ut och festade i Brighton
Trevlig helg

ime said...

Ja deras musik står över trender. Förstår att du var poppis i Brighton 😊
Trevlig helg önskar jag dig också!