Saturday, April 20, 2024

Iskall vår

 


Har varit på stan, fy vilka isiga vindar, måtte det komma lite värme snart.

Jag är expert på att köpa skor och för det mesta går det bra. Köpte dessa på bilden från Vagabond,  de kändes bra när jag provade dom hemma men skulle ha dom en dag på jobbet. Nu går jag i sneakers ute men har med mig andra skor till jobbet. Plötsligt kunde jag inte gå i dom alls, dom spänner framme ovanpå foten. Gick till skomakaren med dom idag och han ska testa att lästa ut dom. Han sa att det var jättefin kvalitet på skorna och jag köper alltid bra kvalitet, alltid skinn, han ska ha 250 kronor för att lästa ut dom. Det var dyrt, men tråkigt om jag inte kan använda dom alls.

Jag skulle varit och fikat hos min kusin G idag men jag är fortfarande förkyld och hostig så vi sköt på det. Hon ska åka ner till sitt hus i Spanien på tisdag så jag vill inte gärna smitta henne. Vem hade inte hellre velat vara i Spanien denna kylslagna vår?

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Fina skor men det var länge sedan mina fötter klarade av sådana. Förmodligen för att jag aldrig har användning för något finare än walkingskor :D Jag hoppas att skomakaren kan fixa till dem så att du kan använda dem och förhoppningsvis tycka att de är sköna.
Trist att din förkylning fortfarande hänger i. Det är tyvärr inte mycket man kan göra åt det.
Hahaha, jag skulle inte hellre vara i Spanien men jag är nog inte representativ för hela befolkningen :D
Kram

ime said...

Ballerinaskor är ju oftast sköna, köpte ju ett par rosa i mocka förra året som är mjuka. Men dessa är tyvärr lite hårda. Sneakers och walkingakor är ju sköna att gå i.
Jag vill verkligen ha lite mer värme, våren har ju stannat upp och all blomning har tagit paus.
Kram

Znogge said...

Vilka snygga skor och vilken tilltalande färg. Hoppas att skomakaren lyckas så att du kan använda dem. Vagabond brukar ha sköna skor annars tycker jag men det kan så klart skilja från modell till modell.

Då förstår jag att smitta inte är något man är intresserad av. Min svägerska åkte till Spanien i går och ska vara borta två veckor. Hennes kompis har hus där så de åker dit lite då och då. Med tanke på det obefintliga vårvädret hade jag gärna bytt till varmare breddgrader. Nåja, vi får väl hoppas att värmen hittar till oss med.

Kram och god söndag!

ime said...

Tack, visst är dom snygga, hoppas jag kan ha dom, annars får jag väl plåstra fötterna 😊
Ja.jag hade gärna fått lite sol.på näsan. Tycker vi har långa kalla vintrar och när det sen är så vackert i naturen är det jobbigt med fortsatt kyla. Kroppen mår bättre av lite värme och sol.
Kram