Saturday, December 12, 2009


Enligt meterologerna är chansen stor att vi får en vit jul, ska man tro på det? Är jättesugen på att åka till fjällen, inte för att åka skidor, för det är inte min starka sida, utan för att uppleva vinterlandskap, köra skoter som är en av mina favoritsysselsättningar.... dricka nåt varmt och gott och bara koppla av. Men det lär nog inte bli av, har ju ett Stockholms-besök inplanerat efter trettonhelgen istället. Kan inte riktigt bestämma mej om ett shopping-besök i ett julpyntat Stockholm lockar mer än fjällen?
Idag är det sol ute och jag har något så ovanligt som en ledig helg UTAN något inplanerat, mer än en fika på stan med I och förhoppningsvis en middag kväll med E. Har gått upp kl 8 idag, tömt kattlådor, ätit frukost, duschat och gjort vid mej. Sängen som S köpt på Bromölla Möbelaffär har blivit levererad, S befinner sej på väg till Malmö så jag fick ta emot den. Planerar städning imorgon, så jag behöver inte stressa nu på morgonen, ska åka till Sölve och köpa mat till Svala och ett rengöringsmedel till badrummet som bara finns på Kakelservice. Det är som sagt länge sen jag hade en ledig helg, kommer inte ens ihåg när det var senast, för helgen jag hade besök av A och L gick ju åt till att fixa mat och göra saker ihop, då mådde jag inte helt bra, hade biverkningar av sprutan.
Ska verkligen försöka se mer positivt på saker, det kommer säkert att falla på plats så småningom, med var jag ska jobba, det är ju ändå ett angenämt problem att ha jobb, det hade ju varit mycket värre att inte ha något. Nu ska jag bara försöka få ihop allt så jag även kan jobba som hudterapeut, det är ändå bara drygt tre månader sen jag tog examen och jag har jobbat mycket, även om det inte varit något de senaste helgerna.

No comments: