Sunday, January 24, 2010


Ser ut som jag ska få några timmar för mej själv idag. Barnen ska fira sina födelsedagar med pappan och släkten. Känns bra att få vara ensam ibland, eftersom jag så sällan är det. Kanske t o m hinner med en promenad i vinterlandskapet. Solen skiner och det är riktigt vackert ute.
Såg sista avsnittet av Stjärnorna på slottet igår, tycker det är en trevlig serie. Man kommer in på djupet på människorna som medverkar och det är intressant att höra deras bakgrund. Många startar sitt liv på ett sätt som man inte tror ska kunna bli så framgångsrikt som det blir. Kanske är det t o m därför det blir så. Det är också roligt att se vilka ödmjuka människor det finns bakom en fasad som inte alltid vittnar om det. T ex Tommy Körberg, han hade inte världens bästa start men nu är han en otroligt fantastisk sångare, var på en konsert med honom för ganska länge sen, men gud vilken entertainer.
Jag och Å, L och I ska åka ner till D i Malmö om ett par veckor, det ser jag fram emot mycket. Det är människor jag trivs jättebra med och har känt i många år och vi har många minnen ihop.

No comments: