Wednesday, November 25, 2015

Onsdag

Var på jobbet en timme idag för samtal. Fick sms i morse av M, som skulle vika för T med start efter nyår, att hon tackat nej för att hon blivit erbjuden fortsatt jobb på heltid där hon är nu. Diskuterade det med min chef, hon har ingen direkt lösning så vi får se hur det blir. Men jag sa igen att jag är intresserad av T:s timmar eftersom hon har fler än vad jag har. Känner att jag tar ansvar och ställer upp och är värd detta. Och idag sa hon att jag får det, ska bli intressant att se om hon håller det, men det tror jag.
Har fått veterinärtid till Zelda imorgon. Hennes mage är inte bra. Det är så svårt med katter för dom är experter på att mörka hur dom mår, men jag tycker hennes allmäntillstånd är bra ändå. Ikväll kokade jag torsk åt dom och Zelda åt som en häst!! Det hade hon väl inte gjort om hon varit allvarligt sjuk. Det blir väl lite provtagning imorgon, hoppas inte dom hittar något konstigt. Jag fäster mig så otroligt vid mina djur.
Ikväll mötte jag lilla S vid tåget, jag bjöd på fika på Espresso House och där träffade vi på hennes faster så vi fikade ihop. S följde med hem sen, hon fick sina presenter som jag köpte i Japan. Sen blev hon hämtad av sin pappa. Imorgon kommer hon igen, då ska vi gå på Barbko!! Världens bästa restaurang!!

No comments: