Friday, October 06, 2017

Fredag

Det var jättedimmigt i morse när jag vaknade men nu har det spruckit upp och det är blå himmel och sol. En riktigt underbar höstdag, hoppas det håller i sig. Jag ska jobba i butiken hela helgen men människor är gladare och mer köpsugna med sånt här väder. I natt har jag sovit som ett barn hela natten, fattar inte vad som hände natten innan, kunde inte somna, när jag väl gjorde det vaknade jag supertidigt och låg vaken länge innan jag sov en liten stund till. Man är helt slut hela dagen efter en sån natt.
Nästa helg kommer lilla S på en blixtvisit, hon ska på en möhippa. Även om jag bara får träffa henne en liten stund så blir jag glad, vi har inte träffats sen i maj månad. Har inte träffat E heller så mycket den senaste tiden, hon var sjuk förra helgen, denna helgen jobbar jag. Det är ju vi som ska resa ihop. Förutom att få uppleva ett fantastiskt land så ser jag mycket fram emot att få vara tillsammans med henne och J, gå ut och äta ihop och uppleva mycket saker ihop. Det är så roligt efteråt också när man delat en härlig upplevelse.

4 comments:

Ingrid said...

Det har varit några riktigt sköna dagar men det blir nog inte så många fler nu verkar det som.
Så skönt att du fick sova så gott efter en nästan sömnlös natt. Jag blir också väldigt påverkad om jag inte får sova så jag förstår att du behövde sova ikapp 😊
Kram

ime said...

Ja jag är helt klubbad om jag inte får min sömn!
Kram

znogge said...

Att resa tillsammans är verkligen berikande och man delar så många härliga minnen. Här är det inte lovat så fint väder men idag spelar det ingen större roll eftersom vi ska på kalas.

Kram och ha en bra lördag!

ime said...

Ja och det roliga är att när man pratar om din resa efteråt kan man minnas helt olika saker. När jag var ung reste jag mycket med min dåvarande man men honom kan jag inte precis diskutera resminnen med 😁
Kram och detsamma till dig