Friday, August 16, 2024

Äntligen fredag

 


Då har jag jobbat en hel vecka och är rejält trött ikväll. Värst var måndagen, jättemycket att göra sen blev det lite lugnare under veckan. Men usch när klockan ringer på morgonen. Sommaren har i alla fall fortsatt, igår var det jättevarmt, 29 grader i min hemstad när jag kom hem på kvällen, inte mig emot, kylan kan vi vänta med. Blir en lugn helg, ska sova!! Skulle velat åka till Sölvesborg imorgon på trädgårdsdag men jag fick bara tvättid mitt på dagen i morgon så jag hinner inte, synd.

Köpte en aster på vägen hem idag, en fin förhöstblomma.

4 comments:

Ingrid said...

Det tar nog lite tid att komma in i jobbtiderna efter en härlig semester och du fick kanske en lite väl stressig start. Skönt att det lugnade sig lite sedan. Kanske behöver du vara hemma och bara ta det lugnt den här helgen men jag förstår att du gärna hade gått på trädgårdsdagen. En jättefin aster kan du glädja dig åt och även åt att värmen är hos dig. Men fy, inte skulle jag vilja ha så varmt. Tur att vi är olika och att vi båda bor där vi tycker att klimatet är bra :D
Kram

ime said...

Ja kanske är det bra att ta det lugnt i helgen, jag är rejält trött. Det blev liksom en tuff återgång till jobbet.
Det var nästan i varmaste laget igår men jag gillar ändå det, höst och kyla lär komma ändå.
Kram

Znogge said...

Drömmen efter semestern är så klart en mjukstart men tyvärr är det inte alltid så. Skönt i alla fall att det lugnade ner sig lite under veckan.
Det lät trevligt med trädgårdsdag men ibland behöver man avkopplingen mer. Här blev det en fin sommardag men icke så varmt. Beror kanske på att vi är omgivna av vatten.
Så fin aster och det är väl snart dags för någon här.
Hoppas lördagen blir fin!
Kram

ime said...

Ja det var tur det lugnade ner sig under veckan, det tempot som var under måndagen hade jag inte orkat med.
Det är fint med lite mer höstiga blommor nu, en del sommarblommor har gjort sitt.
Kram