Sunday, August 04, 2024

Jönköpingsbesök

 




Har haft underbara dagar hos min väninna A och hennes man K i Jönköping. A mötte mig vid tåget, det var så känslosamt att träffas, det blev lång kram och lite tårar, sen gick vi  till ett mysigt ställe och lunchade. Promenerade en runda på stan efteråt, det är så vackra omgivningar med Vättern och även andra sjöar där dom bor. A fick ett sjukdomsbesked i januari, just nu mår hon bra och har fina värden. Vi var ute och gick ytterligare en gång. Åt god mat på kvällen.




På lördagen åkte vi till ett rosarium. En fin herrgård med fantastisk park och massor av rosor, så otroligt vackert. Vi har alltid så mycket att prata om också. Tiden bara flyger iväg. Jag hann träffa deras dotter också med hennes två små barn och fika tillsammans innan jag åkte tåg hem igen. 

Tänk att jag har en hel semestervecka kvar, jag har kopplat av så bra och det har varit så fint väder. En väldigt bra semester faktiskt.

4 comments:

Znogge said...

Så mysigt med ett besök i Jönköping och hos goda vänner. Staden ligger verkligen fint där vid Vättern. Vi har varit en del i trakterna men mest vintertid faktiskt. Vilken trevlig utflykt i vacker miljö dessutom. Så härligt att du är nöjd med semestern så här långt och dessutom så har du en vecka till att njuta av. Inte det sämsta. I dag regnar det här men såg att det talas om värme igen nästa vecka. Hoppas att det stämmer.

Önskar en fin söndag nu!
Kram

ime said...

Ja det är väldigt vackra omgivningar kring Jönköping
Ja det har varit en riktigt skön avkopplande semester, mycket tack vare det fina vädret, är det soligt och fint njuter jag bara av det. Jag tror sista veckan också blir fin.
Önskr dig detsamma!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Vilken härlig dag i Jönköping tillsammans med din goda vän och hennes familj. Väldigt fina bilder från promenaden och besöket i rosenträdgården. Men det allra bästa tycker jag är att du mår så bra och har haft en så fin semester. Hoppas sista veckan blir lika fin :D
Kram

ime said...

Tack 😊 ja denna semestern har varit bra, riktigt avkopplande, fint väder och inte minst helgen i Jönköping bidrog till detta!
Kram