Sunday, July 28, 2024

Härlig lördag



 Igår hade jag en träff med kusin I. Vi gick till Shady burgers på stan och åt hamburgare. Jag har varit på det stället i Sölvesborg och åt en fantastiskt god burgare, var sen på restaurangen här i stan och den burgaren var inte alls lika god men igår lyckades dom  bättre. Men det var såklart trevligast att träffa I och prata och prata och prata. Efteråt gick vi en lång runda på stan, ner till Tivoliparken där det var mycket folk,  det var soligt och fint väder. Det var överhuvudtaget mycket folk ute,  fullt av människor på uteserveringar, butiker som hade öppet länge för att vara en lördag. Det är ändå mycket trevligare att gå i en stad än på ett köpcenter, jag är väldigt sällan på köpcentrat här hemma och när jag åker till Malmö går jag aldrig på några köpcenter.

4 comments:

Znogge said...

Vilken trevlig lördag det blev och en god burgare tackar man inte nej till. När det gäller köpcenter håller jag helt med. Tycker de är ganska så tråkiga om än praktiska så det är trevligare att gå ut och in i olika affärer. Dessutom är det trevligare att röra sig centralt i en stad.

Önskar en fin söndag nu!
Kram

ime said...

Burgare är en favoriträtt för mig!
Det är mycket roligare att gå i en stad, sen kan jag förstå att en del föredrar köpcenter på grund av att man kanske har barn med sig och det är tråkigt väder. Men jag föredrar att gynna stadens handel och restauranger alla gånger om.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det låter som en väldigt trevlig dag tillsammans med din kusin. Vad bra att burgaren smakade bättre den här gången. Visst är det trevligare med ett levande centrum än en galleria och en kort stund kan jag också trivas i en stad med mycket folk. Men blir det trängsel går jag någon annanstans.
Kram

ime said...

Ja vi hade trevligt jag och kusinen.
Jag gillar ju inte heller om det blir riktig trängsel men jag tycker om städer med ett folkliv, blir alltid så glad när jag kommer till Stockholm eller Köpenhamn. Det är något som tilltalar mig och har gjort ända sen jag var riktigt ung.
Kram