Friday, July 26, 2024

En dag i Malmö



 Idag hade jag bokat tid för att fixa naglarna och sen tog jag tåget till Malmö. Efter ett antal avkopplande dagar med mycket balkonghäng kände jag för att få lite mer stadspuls. Efter lite lunch på Triangeln gick jag min vanliga runda, in på Småland för att beundra allt vackert som finns där. Kläder, inredning, blommor med mera, men det blir bara att titta och njuta, det är för höga priser för mig. Gick vidare, stannade och åt en mjukglass. Gled in på HM Home som har mycket fint också.  En sväng in på Other stories. Sen blev det Åhlens city och där köpte jag ett läppstift och en pläd jag spanat in innan, en stickad, nu var det ett bra pris på den så jag slog till. Köpte också två ljus på Granit. Både inredning till mitt hem och lite flärd blev det. Det var helt ok väder, började regna först när jag satt på tåget hem. En mysig dag.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Omväxling förnöjer heter det ju och nu har du både haft balkongmys och stadspuls med både flärd och heminredning. Kul att ha en runda du vet ger dig det du gillar. Nu kan du mysa ännu mer med tända ljus och en skön pläd :D
Kram

ime said...

Ja precis, för att kunna njuta av att göra så lite som möjligt måste man växla om med lite promenader i större stad 😊 det går snabbare än vad man önskar till lite mörkare kvällar så att ha ett bra förråd av ljus underlättar.
Kram

Znogge said...

När man har tagit det lugnt ett par dagar så kommer oftast känslan av att man vill hitta på något. Så är det i alla fall för mig. Då blev det väl perfekt med en dagsutflykt till Malmö. Fina inköp blev det och just pläden ser verkligen mysig ut. Även här kom regnet på eftermiddagen och tidvis så regnade det ganska så mycket. Efter ett par helt ok dagar så kändes det lite trist med gråväder igen. Nåja, det är som det är.

Önskar en god kväll!

Kram

ime said...

Jo men exakt så känner jag också, måste få lite storstadspuls.
Det ser ändå lovande ut med vädret nästa vecka när jag tittar på min väderapp, ser ut att bli ganska varmt.
Kram

Hannas krypin said...

Vad trevligt med lite storstadspuls och att du kunde shoppa filten du tidigare spanat in till bra pris. Sådant gillas när man kan fynda.

ime said...

Ja jag har kollat in den tidigare, då kostade den 500 kronor och det kändes lite saftigt, nu kostade den 300, så det var ett fynd!