Wednesday, July 10, 2024

Onsdag


Min solcellslampa gör sig bra på balkongen.

Har jobbat två dagar hemifrån, skönt att slippa ge sig av med ersättningsbuss, man vet inte när man är framme på jobbet. Så får man ju sova  l i t e  längre på morgonen. Vi har det ganska lugnt på jobbet, inga tokarga kunder än så länge. Bara jobbdag i morgon också, sen semesterdag på fredag. Jag har bokat en massage då, får det som friskvård. Känner mig väldigt spänd i muskler överallt i kroppen.

E sitter på tåget hem från Norrland. Jag behöver åka till Sölvesborg och hämta min jazzbiljett, får nog vänta till min riktiga semester börjar. Ska försöka locka med henne på jazzen.

Idag var det soligt och varmt ända tills i eftermiddag, då började det regna och åska. Jag tar det lugnt med sommarvädret, det blir säkert lite sol på semestern.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ja, solcellslampan lyser säkert fint när det är lite skumt. Skönt att du kan jobba hemifrån när tågen krånglar och ersättningsbussarna inte har tydliga tidtabeller.
En massage låter skönt. Bra att det ingår i friskvård.
Jag håller tummarna för att semestern kommer med sommarsol och värme till dig :D
Kram

ime said...

Ja jag är väldigt tacksam att jag kan jobba hemifrån.
Det är dumt att inte utnyttja friskvårdspengarna, vi får 3000 kr om året att göra något för.
Det blir kanske inte sol och värme i tre veckor men det blir säkert bra 😊
Kram

znogge said...

Så fint med solcellslampan som jag tänker kan ge ett mysigt ljus på kvällen. Så skönt att kunna jobba hemifrån ett par dagar och kunna sova lite längre. Har man gångavstånd till arbetet är det en sak men är man beroende av att åka kollektivt då vill man det ska fungera.
Så skönt med semester på fredag och perfekt med massage då. Så bra att du kan ta det som friskvård.
Önskar en god kväll nu!
Kram

ime said...

Ja jag har sagt några gånger att så mycket problem som det är i tågtrafiken nu har jag aldrig varit med om men igår läste jag lite ur min blogg från 2015 och då hade jag skrivit samma sak! Nu är det visserligen ersättningsbussar men dom håller inte tidtabellen heller.
Ja det ska bli skönt med massage, jag är otroligt spänd i musklerna.
Kram