Thursday, July 04, 2024

Torsdag



 Är som sagt ledig idag, har varit på stan i lite ärenden. Jag hämtade en solcellslampa jag klickat hem som jag tänker ha på balkongen, det får allt bli lite mer sol om den ska funka. Idag har solen varit framme lite emellanåt men tyvärr också lite tråkiga moln. Sen fyndade jag ett par sandaler på rea.  Nu blir det att packa inför morgondagen. Får ge mig av jättetidigt för all tågtrafik mellan min stad och Hässleholm är inställd på grund av banarbeten men det går bussar. I Hässleholm tar jag ju sen SJ:s snabbtåg, om allt funkar. Jag har aldrig upplevt så mycket tågstrul innan som senaste tiden.

Förresten har jag vunnit biljett till Hälleviks jazzfestival, min bank lottade ut. Det är min sista semesterhelg, hoppas jag kan övertala E att hänga med. Sarah Dawn Finer ska vara där bland annat.

4 comments:

Znogge said...

Vilken fin solcellslampa men här hade den got fungerat dåligt nu. Jättefina sandaler i en somrig och fin modell. Undrar när man kan ha sådana nästa gång...
Så tråkigt att det är så mycket tågstrul just nu. Jag hoppas dock att det ska gå som på räls så att du kommer upp till Stockholm som planerat. Dantes födelsedag är ju viktig!

Önskar en fortsatt fin torsdag nu!

Kram från en lillhåla som bjuder på ösregn

ime said...

Vi får inte ge upp - solen återkommer!
Ja jag håller alla tummar att tågen går som dom ska, både upp och ner!
Önskar dig detsamma!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Fin solcellslampa och jag håller tummarna för att solen ska lysa riktigt mycket på den. Det blir nog mysigt att ha den på balkongen och kanske särskilt när kvällarna börjar bli lite mörka. Fina sandaler också.
Trist med allt strul med tågen men du får i alla fall komma till Stockholm och till allt kul som väntar där :D
Kram

ime said...

Ja vi behöver lite mer sol för att min lampa ska lysa.
Vi får hoppas tågen går som dom ska, så det blir en Stockholmsvistelse för mig och gärna hem också som planerat.
Kram