Saturday, September 14, 2024

Lördag i Malmö




 Idag tog jag och E tåget till Malmö för att äntligen fira hennes 60-årsdag. Vi promenerade lite på stan, jag köpte ljus på Designtorget och vid halv 1 hade vi bord på Johan P, en gammal välkänd fiskrestaurang. Vilken god mat! Jag åt grillad lax med någon örtröra till som var jättegod, E åt Moules frites. Sen blev det kaffe och pavlova till. Det är en sån fin restaurang med vita dukar, vacker inredning och jättefin service. Jag har ganska höga krav när jag går på restaurang, går aldrig tillbaka om jag inte blir nöjd. Men hit går jag gärna igen. Fantastiskt fint väder har det varit också, jag gillar ju alltid lite större städer och folkvimmel. 

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad bra att ni kom iväg och att det inte var tågproblem den här gången. Vilken fin dag det blev och med ett väldigt trevligt restaurangbesök. Kul att du blev så nöjd. Fick ni ha kvar alla de där chokladpralinerna och äta så mycket ni orkade eller fick ni bara välja en bit var innan de togs bort. Förmodligen var ni tillräckligt mätta ändå så det kanske räckte med en bit :D
Kram

ime said...

Nej vi hade inte kvar chokladen! Man betalar per styck. Det påminner lite om när man kan se på film att dom kommer med en hel vagn med desserter så får man välja vad som ser godast ut! Det var ett härligt restaurangbesök i alla fall.
Kram

Znogge said...

Vilken fin och härlig dag det blev med trevligt firande och restaurangbesök. Det var länge sedan jag besökte Johan P men har aldrig blivit missnöjd där. Vissa restauranger är alltid säkra kort. Blir man inte nöjd finns det ingen anledning till ett återbesök för utbudet är stort. Trevligt med lite storstadspuls dessutom.

Önskar en fin söndag nu!
Kram

ime said...

Jag har varit två gånger på Johan P och det har varit jättebra båda gångerna. Det var mycket folk ute igår men så var det också en solig fin dag.
Önskar dig detsamma!
Kram