Thursday, March 15, 2018

Ett livstecken

Det är influensa jag drabbats av, jag som kände mig piggare i tisdags fick igår hög feber, 39 grader igårkväll och har haft en jobbig natt med dåligt med sömn. Jag har ont i kroppen, hostar, snorar och nyser. Inte kul. Kris är det på jobbet också, smsade min chef att jag blir hemma resten av veckan, hon svarade att jag fick gärna jobba på lördag om det gick, för två till är sjuka och en ska resa bort. Njae tror inte jag tar det erbjudandet, har febern försvunnit till lördag kommer jag säkerligen vara trött och slut i kroppen. När man jobbar så nära människor kan man inte komma i vilket skick som helst. Jag orkar inte heller. Minns inte när jag var så här dålig sist. Man borde kanske vaccinera sig i fortsättningen.

2 comments:

znogge said...

Du gjorde klokt i att tacka nej till lördagen. Årets influensa kan vara långdragen och det gäller att mjukstarta och inte går för tidigt. Tyvärr har årets vaccin visat sig vara tämligen dåligt och har inte givit något större skydd. Hoppas att du piggnar till snabbt och ha det så bra som det går under tiden.

Kram och krya på!

ime said...

Ja det här är otroligt segt, är inte feberfri än och har nu legat i sex dagar. Ringde 1177 idag och fick också det beskedet att influensan är ovanligt seg i år. Men i helgen bör febern försvinna.
Tack och kram