Tuesday, March 20, 2018

Vårdagjämning

Idag är det vårdagjämning. I morse när jag kom upp var det ett litet snötäcke ute. Men det kommer nog att smälta bort under dagen. Tänk att vi ändå är i slutet på mars månad!
Idag ska jag lämna in min uppsägning. Jag ska inte ge mig på någon större sammanfattning men jag är ändå tacksam över de här tre åren och jätteglad över att ha lärt känna så mysiga människor. Tänker på originalgänget, vår första chef L som blivit en sån fin vän och lilla T och M som är såna gulliga tjejer som jag är så jätteglad över att få lärt känna.
Det är också första dagen jag ska jobba på en och en halv vecka och jag har ju varit sängliggande i en vecka. Jag kommer säkert att vara jättetrött idag men jag hoppas jag orkar och inte är helt utpumpad ikväll.
Igår hittade jag ett recept där man gör en deg och låter den kalljäsa över natten, i morse gräddade jag så bullar till frukost. Vad häftigt!

3 comments:

znogge said...

Mmm... Så gott med nygräddade bullar till frukost. När det gäller uppsägningen behöver du väl egentligen inte förklara ett dugg. Härligt i alla fall att du lärt känna flera trevliga kollegor efter dina år i butiken.

Kram

ime said...

Jag skickade sms till chefen igår för hon var inte på plats. Så snabbt har hon aldrig reagerat på ett sms! Hon ringde direkt. Var väldigt nyfiken.
Kram

znogge said...

Det var en intressant och snabb reaktion minst sagt!

Kram