Sunday, June 03, 2018

Söndag

Jag får väl skylla på värmen att jag är mer förvirrad än vanligt. När jag var och handlade igår glömde jag hälften. Fick handla lite idag igen, jag behövde bl a ris, sist köpte jag ris som låg i små plastpåsar som ska stoppas ner i kokande vatten, det var inte meningen att det skulle bli den sorten och jag fattar inte alls vitsen med det. När jag kom hem från affären idag upptäcker jag att jag köpt samma ris igen!! Suck. Det är nu vid lunchtid 30 grader varmt. Jag är på balkongen så länge det är skugga där, i eftermiddag när solen kommer dit får jag gå in, det går inte att andas där. Saknar såklart lite trädgård med skugga. Jag är inte så förtjust att ligga på stranden en hel dag, pallar helt enkelt inte med det. Jag åker kanske till E på onsdag. Hon har en fårhage jämte där hon bor och fåren och dom små lammen rymmer därifrån och springer runt i hennes trädgård. Kan ju vara roligt att få uppleva.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Så väl jag känner igen den där lilla vimsigheten och ännu värre blir det när hjärnan arbetar långsamt i värmen. Jag har kommit hem från affären med fel varor ett antal gånger. Men jag brukar bara konstatera att jaha, nu blev det så här så då får jag väl äta upp det och göra rätt nästa gång ;)
Skönt att du har skugga på balkongen en del av dagen. Jag sitter inne en hel del när det är så här varmt och det känns faktiskt helt ok.
Kram

ime said...

Ja det känns ju bra att jag inte är ensam om att vara vimsig 😊
Kram

znogge said...

Aj då, men det är lätt att bli vimsig och disträ i värmen! Är det inte värre än ris så ;-)

Kram

Anneli said...

Hahaha....Så där var jag förra veckan och gick till och med in i fel klassrum på fel dag. Alltså, vad förvirrande. Vi får skylla på värmen :-)
Jag förstår mig inte alls på den där sortens ris i portionspåsar, och det framgår inte så tydligt utanpå förpackningen att det är det man köper.

Kramen, Anneli

P.S Tusen tack för dina kommentarer på min blogg :-)

ime said...

Nej jag kan inte heller fatta vitsen med att riset ligger i små portionsförpackningar!?
Kram

ime said...

Znogge: du har rätt, det kunde varit värre grejor man vimsade till!
Kram