Friday, June 01, 2018

Sista lediga helgen på ett tag

Det här fina fatet önskade jag mig i morsdagpresent och idag var jag och hämtade det på Royal Design.
Ja då kom den sista dagen på den sex veckor långa utbildningen. Jag har ju tagit lite samtal redan med någon jämte men idag jobbade jag helt på egen hand. Det är faktiskt jätteroligt, man känner att man gör skillnad och kan med bra service och trevligt bemötande göra någon lite gladare. Ska bli jätteroligt att börja på riktigt nästa vecka. Vi hade lagt ihop till presenter till våra teamledare som gjort ett så bra jobb och verkligen gjort att vi känner oss omhändertagna och välkomnade, har faktiskt aldrig känt mig så välkommen på något jobb förut. Vi fick också mycket beröm från dom att vi kämpat på och varit fokuserade trots några dagar med krånglande ventilation och värmebölja.
Ikväll gick jag och E och på den lilla fina italienska restaurangen här i stan, god pasta. Sen satt vi en stund i solen på terassen på le Croissant. Vilken underbar maj månad det varit och idag är det första dagen i juni. Nu ska jag njuta av min lediga helg, sen blir det jobb de två kommande helgerna.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ett lite annorlunda men fint fat. Det är lite svårt att få en riktig uppfattning om hur det ser ut men jag tror att det är väldigt fint.
Ni måste ha haft väldigt bra handledare. Känns det direkt så bra att jobba ensam så har de verkligen gjort allt för att hjälpa er fram :D Kul att det funkar så bra.
Kram

ime said...

Ja det är ett litet fat som man kan lägga smycken på t ex.
Ja man kan inte tänka sig bättre handledare, allt känns verkligen jättebra.
Kram

znogge said...

Vilket fint fat och roligt när önskemålen hörsammas! Så skönt det måste ha varit att ni blev så varmt välkomnade och omhändertagna på jobbet. Det betyder oerhört mycket när man är nyanställd!

Kram och ha en fortsatt fin lördag!

ime said...

Ja visst är fatet fint!
Ja det betyder väldigt mycket att känna sig välkomnad som nyanställd och det gör jag verkligen.
Kram och detsamma till dig