Thursday, June 21, 2018

Torsdag

Imorgon är det midsommarafton och jag ska jobba, får gå upp klockan fyra. E frågade om jag ville komma till henne men jag orkar inte, när jag jobbat klart är jag helt slut. Tre morgnar med att gå upp så tidigt. Får se om vi kan träffas i helgen istället. Vi blir bjudna på jordgubbar och glass imorgon på jobbet.
Det var väldigt trevligt går när vi var ute och åt, det var länge sen jag skrattade så mycket. Vet inte vad det var med L men hon skrattade hela tiden vad jag än sa. Antingen var jag väldigt rolig eller hon väldigt lättroad. Vi drack inget vin så det berodde inte på det.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

För mig hör midsommarfirande ihop med barnen och nu när de inte har bott hemma på många år så bryr jag mig inte så mycket. Jag, syrran och hennes son äter tillsammans men för övrigt blir dagen nog som en vanlig dag. Visst har jag varit på en del midsommarfester men det är inget jag längtar efter. Onyktra personer är roligast för andra onyktra personer ;) OBS att jag inte dömer. Jag tyckte själv att det var trevligt med några drinkar förr men jag har helt kommit ifrån det.
Kul att kvällen blev så bra och att ni fick många skratt :D
Kram

znogge said...

Härligt att skratta så gott tillsammans och det var väl ett fint omdöme för dig. Med tanke på att du ska upp så tidigt förstår jag att du inte orkar med något svirande heller. Det passar inte mig heller utan vi firar med familjen och lilla S vilket vi ser fram emot!

Kram

ime said...

Znogge: Ja jag är inget vidare sällskap när jag varit uppe så tidigt. Hoppas ni får en trevlig dag!
Kram

ime said...

Ingrid: midsommar är inget jag heller brukar uppmärksamma särskilt mycket. Tycker precis som du.
Kram