Wednesday, May 30, 2018

Onsdag

Värmen består, det är helt otroligt. 28 grader i Hässleholm idag. Det är för hett på min balkong på eftermiddagen och kvällen när solen står på.
Nu närmar vi oss skarpt läge på jobbet, jag tog samtal idag för första gången med en lite mer van medarbetare jämte mig. Det gick bra och det ska bli skönt att komma igång och jobba på riktigt nästa vecka. Går in på mitt schema, slipper dom allra tidigaste morgnarna första veckan. Jobbar måndag och tisdag, är sen ledig onsdag och torsdag och jobbar sen sex dagar på sträck efter det. Ska bli spännande.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag har gärna rejäl värme om jag får ligga på en brygga eller en strand och kan plumsa i lite då och då. Men trots att jag inte är mycket ute i solen nu blir jag påverkad och trött. Jag måste nog köpa mig någon slags huvudbonad och det är absolut inte överensstämmande med hur jag är. Jag har haft hatt på bröllop men inte annars ;) Den hatten passar nog inte så bra på skogspromenaderna med hundarna ;)
Skönt att det känns bra att ta riktiga samtal men jag tvivlade aldrig på att du skulle fixa det. Nu är du på gång och snart sitter det i ryggmärgen :D
Kram

ime said...

Du hade i alla fall stuckit ut om du haft bröllopshatten märbdu promenerade med hundarna ☺
Ja jag ser mycket fram emot att börja jobba på riktigt!
Kram

znogge said...

Nyss hemkommen kan jag konstatera att den svala bris vi ofta känner här finns inte i inlandet.
Det kommer säkert att gå alldeles utmärkt när ni är i gång!

Trevlig fredag!

ime said...

Ja det kan säkert stämma, ni har ju havet som svalkar.
Kram och detsamma till dig!