Wednesday, May 16, 2018

Äntligen

Så trött jag var i morse när klockan ringde hade svårt för att somna igårkväll och mitt i natten tyckte Tilda det var lämpligt att bedyra sin kärlek med att spinna mig i örat och slicka mig i ansiktet.
Igår kom den, platsannonsen jag väntat på. Dom söker ny butikschef till butiken jag jobbade i. Enligt regionschefen har den nuvarande bc:n sagt upp sig men jag är helt övertygad om att hon blev ombedd att göra det. Ser bättre ut att säga upp sig själv än att bli uppsagd. Äntligen säger jag. Tänk att allt det här drogs igång för att jag slutade. Plötsligt började alla att prata och berätta och situationen blev såklart ohållbar eftersom hon aldrig är där och jag sa upp mig, dom var ju bara tre stycken kvar och det är inte lätt att bemanna en butik som är öppen sju dagar i veckan och snart börjar semestrarna. Hoppas för deras skull att allt löser sig. Och att dom som jobbar där som söker annat får napp. Det känns helt enkelt inte bra att fortsätta.
Vi har så go stämning på vår utbildning, mycket skämt och skratt. Det är verkligen jätteroligt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vi får hoppas att det som sattes igång när du slutade resulterar i något bra för dina gamla arbetskamrater. Men du kan njuta av att ha hamnat på ett bra ställe med bra ledning och trevliga arbetskamrater :D
Kram

ime said...

Ja jag njuter och är glad varje dag! Och hoppas det blir bra för mina gamla arbetskamrater.
Kram

znogge said...

Då hoppas jag verkligen att det som sattes i gång när du valde att säga upp dig kan leda till en positiv utveckling för dina gamla kollegor. För bra var det ju inte som det var tidigare. Härligt att du har kommit till en bra arbetsplats med bra kollegor och en bra chef. Ledningen betyder mycket.

Kram

ime said...

Ja ledningen betyder verkligen mycket. Speciellt på en liten arbetsplats. Man är så sårbar då.
Kram