Saturday, May 19, 2018

Bröllop

Har kollat på det tjusiga bröllopet, blir sugen på att åka till London. Det är en sån härlig stad. Lite rörande att se prins Harry gifta sig, det är en bild som etsat sig fast när han och hans storebror gick bakom sin mammas kista när hon begravdes. Där var ett hjärta av blommor på kistan där det stod Mom. Det är en bild man aldrig glömmer. Hoppas han och hans Meghan får ett lyckligt liv. Jag såg inte hela bröllopet för jag hade några ärenden på stan. Först tog jag en glass och satt vid torget, det är några kulturdagar på stan med mycket folk. I eftermiddag har jag pratat med J i Japan. Han har ansvar över en kille som anställts på företaget han jobbar på, det är tre år tror jag som han ska ha det. Lite roligt när han berättade att han lärt den japanska killen lite japanska uttryck, det är uttryck som används inom företaget. Den japanska killen hade lärt J något svenskt, att Zlatan blivit ett uttryck här hemma. Antar att han menar att man är bäst på något. Så det kan bli, en japan som pratar om Zlatan.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag har förstått att det här bröllopet var en höjdpunkt för många. Jag hade inte ens hängt med och förstått att det skulle bli av idag och det var bara av en slump jag såg ett litet klipp av vigseln. Det gör inget. Jag är inte särskilt intresserad och mest bara glad för att jag slipper stå där inför hela världen. Jag är bryr mig inte om kändisar över huvud taget och är hopplöst okunnig om jag hamnar i ett samtal om någon jag borde veta något om ;) En del fastnar ändå i mitt minne men de är lätträknade.
Kram

ime said...

Jag är också tacksam att inte behöva leva mitt liv i offentligheten. Det är egentligen lite skrämmande. Men det är något speciellt med engelska kungahuset, det är så mycket traditioner och historia. Det är fascinerande att se drottningen snart 93 år och veta att hon träffat Churchill t ex. Hon har ju också mer makt än vad som är vanligt bland kungar och drottningar.
Kram

znogge said...

Jag tittade också på bröllopet men satt inte bänkad hela tiden. En fin vigsel och jag hoppas de ska bli lyckliga. London är en härlig stad och alltid värd ett besök!

Kram och trevlig söndag!

ime said...

Ja jag blev så sugen på ett Londonbesök!
Kram

Anneli said...

Hej,
Ja, det var ett vackert bröllop och jag tänkte också på Prinsessan Diana och vad stolt hon hade varit över sina pojkar och fina barnbarn. Jag såg hennes och Charles bröllop och satt och grät hejdlöst på hennes begravning.
Ha det gott!
Kram, Anneli

ime said...

Ja det var otroligt sorgligt när Diana dog. Hon hade varit en fin farmor om hon fått leva.
Kram