Saturday, November 13, 2021

Lund idag



 Idag har jag haft en mysig dag i Lund. Tog tåget i förmiddags, jag och J möttes i Lund. Jag skulle lämna ett halsband till Craafords auktionshus. Ett från Sandbergs, har ju armband,  ringar och örhängen från dom. Halsbandet använder jag dock inte. Man kan koppla ihop det med armbandet, sist jag gjorde det höll jag på att tappa det så man behöver ha en annan låsanordning på det. Känns onödigt att ha ett halsband som bara ligger i smyckeskrinet, får se om det blir sålt. Vi köpte sen lunch med oss hem och åt hos J i hans mysiga lilla lägenhet. Sen gick vi en runda på stan, jag gillar Lund så mycket. Mycket folkliv och mysiga fik och restauranger. Vi gick in i Domkyrkan också, så mäktigt det är där.

6 comments:

Znogge said...

Lund är en mycket trevlig stad tycker jag och det märks verkligen att det är en studentstad. Domkyrkan är så fin men jag tycker mycket om Kulturen också.
Hoppas att halsbandet blir sålt.

Kram

ime said...

Ja det är så mysigt i Lund och jag blir lite nostalgisk också för båda barnen pluggade där för ett antal år sen. J bor också nära där S bodde. Känns som att förflyttas ett antal år bakåt i tiden.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Kul att få tillbringa en dag med sonen i en stad du tycker om. Jag har nog stannat till i Lund någon gång men jag har inga direkta minnen av den staden. Men du vet ju att det oftast är naturen utanför städerna som lockar mig mest.
Jag håller tummarna för att ditt halsband säjs och att du får bra betalt.
Kram

ime said...

Ja jag vet att du gillar naturen bäst ☺ jag tänkte på det när jag och J gick runt i Lund i skymningen hur underbart jag tycker det är med lite puls, folkliv, caféer och restauranger. Det livar upp mig, sen kan jag såklart gilla naturen också men städer är det bästa jag vet.
Vi får se hur det går med halsbandet.
Kram

Eva i Dalarna said...

Åh, jag gillar verkligen Lund, var där förra helgen. En av mina döttrar bor där sen omkring 10 år tillbaka, så det har blivit många besök. Domkyrkan är så vacker och mäktig!

ime said...

Ja visst är Lund härligt! Så underbart folkliv och fina byggnader.