Monday, November 08, 2021

Måndag

 



Ibland hittar man nånting som det står ens namn på. En sån underbar kofta, i ull och alpacka. Jag har slutat köpa sånt som man bara har en säsong och istället köper jag bara bra kvalitet. Priset per användning blir mycket mindre då. Har sålt mycket plagg på Tradera och försöker bara köpa sånt jag kan ha länge.

Idag hade jag ett långt samtal med min chef om vår arbetsmiljö. Hon tog det på allvar och ska ta det enskilt och med gruppen. Jag litar på att hon gör det och det känns bra. Jag skrädde inte orden. Sa att jag faktiskt inte haft en enda sjukdag i år men nu vet jag inte om jag orkar vara på plats. Sa att det känns som att befinna sig på en högstadieskola.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad roligt att hitta klädesplagg som talar så klart till dig och som bara måste få följa med dig hem :D
Det låter ju lovande att din chef ska ta itu med problemen och jag hoppas med dig att det verkligen ska göra nytta. Bra att du sa precis hur du kände.
Kram

ime said...

Ja ibland händer det att man hittar ett fantastiskt plagg!
Jag kände att jag var tvungen att vara helt ärlig. Det går ju inte att få någon förändring annars. Ska bli intressant att se om det hjälper.
Kram

Znogge said...

Vilken underbar kofta och färgen är så fin. Visst är det bättre att köpa kvalitetsplagg som håller länge.

Så bra att du talade med chefen och att du valde att tala klarspråk. På en arbetsplats med vuxna människor ska det inte vara som på en högstadieskola. Hoppas nu att din chef är en rak och handlingskraftig sådan.

Kram

ime said...

Ja jag gillar också färgen jättemycket.
Nej exakt, det ska inte kännas som en högstadieskola. Jag hoppas verkligen det blir en förändring.
Kram