Sunday, November 07, 2021

Söndag


Köpte en bukett rosor igår, sån underbar färg.

Det har visserligen bara varit två avsnitt hittills av årets upplaga av Så mycket bättre, men det känns lite ljummet i år. Jag blir inte riktigt berörd. Kan ju fortfarande ändras. I första avsnittet handlade det lite om Kristian Gidlund som var trummis i Sugarplum fairy, han dog bara 29 år gammal. Skrev en uppmärksammad blogg, I kroppen min, som handlade om hans sjukdomstid. Det var förstås oerhört sorgligt.

Förutom skitjobbig arbetsmiljö är vattnet dåligt i staden jag jobbar. Det måste kokas, så jag släpar med mig vatten hemifrån. Dom som kan ska fortsätta jobba hemifrån. Beräknas pågå några veckor till.

Imorgon ska jag beställa blommor och skicka till A, jag drog igång en swishinsamling för att visa att vi tänker på och saknar henne.

6 comments:

Znogge said...

Det är verkligen en fin färg på rosorna som gör sig så bra i vasen.

Så mycket bättre är vanligtvis ett av mina favoritprogram men jag håller med dig om årets upplaga. Själv tyckte jag det var bättre när varje artist hade var sin dag så att man fick en bättre bild av dem och deras musikaliska resa. I går tyckte jag det blev väldig platt och dessutom så försvann Siv. Visst sjunger alla bra men det räcker inte alltid.

Så fint av dig att starta en insamling.

Kram och god söndag!

ime said...

Ja det är en underbar färg.
Nej det känns inte som en bra säsong hittills, kanske är det för att man inte är så jättebekant med artisterna. Men kanske någon kan överraska.
Jag hoppas lite blommor kan muntra upp A.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Väldigt vackra rosor och jag hoppas att de håller sig vackra länge.
Jag tycker att "så mycket bättre" är trevligt i år också men jag håller med Znogge om att upplägget var bättre förr. Det blir rörigare nu. Tolkningen av Sivs "mamma är lik sin mamma" blev till en väldigt fin låt men jag tycker att hela budskapet gick förlorat. Jag kan inte låta bli att undra hur Siv tänkte.
Din kollega blir helt säkert väldigt glad för att ni samlar ihop till blommor. Det är alltid roligt att få veta att man är uppskattad och saknad. Vi behöver bekräfta varandra mycket mer.
Kram

ime said...

Ja rosor kan hålla sig fina länge.
Ja Så mycket bättre känns rörigt och spretigt och det är ingen än som jag direkt fastnat för.
Absolut behöver vi bekräfta varandra mer. Jag hoppas A snart mår bättre.
Kram

Eva i Dalarna said...

Jag har inte sett Så mycket bättre på flera år men tänkte titta i år. Blev lite förvånad hur Siw plötsligt försvann men läste sen att hon blivit sjuk (inte covid). Nåt virus så hon inte kunde sjunga. Men tolkningen av Mamma är lik sin mamma: vilken skit. Det var ingen tolkning, det var en totalt ny låt,enda gången man hörde Siws melodi var vid första orden i refrängen. Sååå dåligt tyckte jag. Läste innan att Siw sagt att hon skulle hålla god min även om hon inte gillade tolkningar, och det gjorde hon ju bra. Och hennes tolkning av Slå mig hårt i ansiktet, var ju fantastisk!
Färgen på dina rosor: underbar!

ime said...

Ja det måste vara svårt att få sin låt tolkad och inte gilla tolkningen, fattar inte hur man kan hålla masken. Men Siw är ett proffs.
Javisst är färgen på rosorna fin!