Monday, November 22, 2021

Måndag

 Hade ont i halsen förra veckan. Nu är det mer huvudvärk och skrällhosta,  värst på morgnarna. Skulle varit på kontoret idag men jag jobbade hemifrån. Tur ändå att man har den möjligheten. Mår man inte bra ska man ju helst inte jobba alls men jag känner mig inte sämre än att jag orkar. Det är flera som är sjuka, fast vi blivit en större grupp är vi lika få som jobbar som innan.

Min  lilla katt Tilda är inte riktigt sig själv, hon har ätit dåligt ett par dagar. Det är ju det värsta med att ha djur. Man känner sig så maktlös. Hon är ju 13 år gammal så man får ju vara beredd på att inte få ha dom så länge till, Zelda är 14. Får se hur det utvecklar sig de närmaste dagarna. Så konstigt bara, förra veckan var hon helt glupsk, dom får altid mjukmat pä morgonen och hon puttar nästan undan Zelda och sen sprang hon runt. Så bara på en dag blev hon helt annorlunda.

4 comments:

Znogge said...

Så bra att du kunde arbeta hemifrån. Ibland är det så att man orkar inte och ska inte ge sig iväg men att arbeta hemifrån fungerar väl.

Visst bli man orolig när man märker att något inte är som vanligt med ens fyrbenta vänner. I och med att det kom så snabbt så kan det faktiskt vara en tillfällig svacka så jag håller en tumme för att hon snart är sitt vanliga jag igen.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja jag är väldigt tacksam att kunna jobba hemifrån.
Lite piggare tycker jag att Tilda är, så jag hoppas bara det var något tillfälligt.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Det är verkligen en bra lösning att kunna jobba även om man har förkylningssymptom. Men bara om du mår tillräckligt bra så klart. Hoppas att du kryar på dig snart.
Ja, fy vad jobbigt det är när ens älskade djur mår dåligt. Att bara se på och inte kunna göra något är fruktansvärt men jag håller tummarna för att det ska vara övergående.
Kram

ime said...

Jo jag har känt att jag orkat jobba, det är sån skillnad mot att vara hemma och slippa ge sig iväg.
Det är superjobbigt att se att nåt inte står rätt till med sitt älskade djur. Jag försöker ta det lugnt och hoppas bara det är nåt tillfälligt.
Kram