Sunday, December 19, 2010


Hittade denna bild på min blogg i december för tre år sen. Älskade älskade Svea till höger på bilden som inte finns längre och så lilla goa Zelda som kattunge som bor hos mej tillsammans med två andra goa katter. Men Svea kommer alltid att finnas i mitt hjärta, jag fick ta hand om henne när hon var sju år, hon levde tills hon blev tretton och fick, vad jag tror, ett jättefint liv hos mej och J och S och fler katter så småningom. Men Svea var MIN katt, hon höll sej alltid nära mej, sov hos mej varje natt. Hon tyckte inte om när vi kom hem med kattunge Zelda, fräste och drog sej undan. Men det fanns en nyfikenhet i alla fall, när Zelda sov var Svea framme och luktade på henne.... Det var en väldig sorg när Svea inte orkade leva längre men tack vare henne har jag nu tre underbara katter med alla olika personligheter.

2 comments:

Renée said...

Är det himalaya-perser? Såg ett program om dessa i förrgår och de såg nästan ut så tyckte jag. Får hem en liten ragdoll-kille efter jul, ska bli så kul! Dock så är hunden på sjukhus just nu och det gör att man inte tycker något är kul... Ha det bäst och stressa lagom!

ime said...

Nej det är chinchilla-perser... katternas rolls-royce om man vill skämta till det lite;)
Åh vad kul att vänta på en liten kattunge men inte roligt att ha hunden på sjukhus. Jag hade min mellan-perser på sjukhus i flera omgångar för ett tag sen, men hon piggnade på sej, och är frisk nu. Hoppas din hund också blir det!