Wednesday, June 08, 2016

Onsdag

Träffade L och Å på en lunch igår, vi satt ute på Le Croissants fina uteservering. Det var lite ledsamt att träffa Å, hon är såklart ledsen och deppig, hon börjar på sin strålbehandling nästa vecka. Men alla odds är ju bra, dom allra flesta blir ju helt återställda. Men jag förstår hennes oro, det är ett besked som vänder upp och ner på allt. Man vill så gärna finnas för henne, men hon får avgöra vad hon orkar.
Nästa vecka ska jag prova på ett extrajobb, det är min gamla arbetsplats, tidningen, jag ska följa med killen som jobbar med att värva nya prenumeranter ute på olika köpcenter o dyl. Han ska nämligen sluta efter sommaren och det hade ju varit guld värt om jag kunde fylla upp med det här. När T kommer tillbaka efter sin mammaledighet så tappar jag ju timmar och då måste jag helt enkelt ha ett jobb till. Jag kan inte vänta på att eventuellt få jobba lite mer i butiken.

2 comments:

znogge said...

Vissa besked är tuffare än andra att få och vissa behandlingar drar liksom ut på tiden vilket i sig är så påfrestande. Men ibland har man tyvärr inget val...

ime said...

Nä precis. Men jag tror det blir bättre när behandlingen startat.