Saturday, May 20, 2017

Lördag

Alltid när jag skriver att jag inte ska vara i butiken på ett tag så blir det inte som tänkt. Fick ett sms igår om jag kunde ta tre timmar idag och eftersom jag behöver fler timmar så gör jag ju gärna det. 12-15 en lördag kan vara rätt roligt att jobba för det är oftast mycket folk då. Och så fick jag jobba med goa T. Efter detta så träffades jag och E på stan, det är lite kulturkalas, vi gick till ett fik, hon tog en kaffe och jag en glass, det var levande musik och vi satt ute. Men det har blivit lite kyligare, det har börjat blåsa, så vi satt inte så länge, vi gick hem till mig en stund. Imorgon ska jag i alla fall vara ledig.
Jag har en liten passion för grejor man kan ha i håret, alltså lite olika typer av styling. Jag har lite självfall och letar hela tiden efter det perfekta att använda för att få fram lockar. Har läst en del om en produkt från Sebastian som heter Whipped cream, den kostar en del, så jag köpte en liten förpackning för att se om det kan vara något att ha. Testade den i morse, det var verkligen som grädde i konsistensen, vispad fluffig grädde, luktade gott och så spritsar man liksom ut det och fönar sen håret. Den var faktiskt annorlunda, det blev liksom stora lockar. Den kommer jag nog att köpa igen. Sen pågår fortfarande jakten efter det perfekta hårsprayet. Har inte riktigt hittat rätt, jag har så mjukt hår så jag behöver något som ger bra stadga. De flesta är faktiskt för mjuka, jakten får gå vidare.

2 comments:

znogge said...

Så härligt att ha lite självfall i håret! Mitt är tyvärr spikrakt och det gillas inte. På pluskontot får jag väl bokföra att det inte är det minsta grått ;-)

Kram och god söndag!

ime said...

Men då behöver du ju inte använda plattång i alla fall 😊
Kram